OPINIONS

L’opinió dels nostres clients és molt important per nosaltres ja que sou els millors embaixadors de la nostra empresa.

Airona en els seus vols en globus us dóna un tracte molt familiar,  mimem molt els nostres clients i us fem paticipar de l’activitat des del primer moment.

Les opinions dels nostres clients ens fan millorar com empresa i sobretot ens dóna força per seguir treballant i poder-vos oferir una experiència inolvidable.

OPINIONS A GOOGLE SOBRE AIRONA

Sílvia CastellàSílvia Castellà
13:20 03 Aug 22
Una experiència única que sense cap mena de dubte repetiré. Em va encantar! Són molt amables i atents.
Lau RCLau RC
06:47 24 Jul 22
Ens ha encantat. Empresa molt familiar que des del minut 0 et fa partícep de l'activitat i t'involucra en la preparació del vol. A l'aire l'Oscar mira d'explicar-t'ho tot amb detall i buscar els punts més bonics de veure. Són un equip genial, es preocupen perquè ho gaudeixis al 100% i a sobre, a l'aire tens una copa de cava i dolços.Indiscutiblement un 10!
Clàudia HumetClàudia Humet
17:56 23 Jul 22
Vam volar amb Airona Globus el dijous passat com a regal d'aniversari pel meu home i va ser una experiència genial per tots dos! L'Òscar va ser súper amable. D'entrada ja es va mostrar súper flexible, ja que en un inici volíem volar per setmana santa, però com va fer tan mal temporal uns dies abans li vam demanar si ho podíem deixar per més endavant i no hi va posar cap pega, ben al contrari. Durant l'activitat estàs present en el muntatge del globus i l'Òscar t'explica com funciona, et fa participar i des del primer moment ja comença a fer fotografies i vídeos perquè ho poguis tenir com a record un cop acaba l'aventura. Els paisatges una vegada t'enlaires són espectaculars, veus sortir el sol i durant el trajecte t'explica la dinàmica dels vents, les diferents zones que es poden veure i també hi ha un detall per celebrar l'enlairament. Se'ns dubte és una experiència que val molt la pena i fer-ho amb Airona és èxit assegurat! Moltes gràcies per aquest gran dia Òscar i companyia!
Remei Camps i FerrerRemei Camps i Ferrer
18:22 24 Jan 22
Absolutament recomanable. L'experiència de volar en globus és immensa, i fer-ho amb Airona (l'Òscar i l'Àlex) permet gaudir-la acompanyats dels millors professionals, que t'ho expliquen, et fan participar i comparteixen els seus coneixements amb tu. No ho dubteu ni un segon; ulls clucs, Airona!!
Teresa Ribera CastroTeresa Ribera Castro
18:28 18 Jan 22
Totalment recomanable,una gran i gratificant experiència,un dia clar que acompanyava a unes esplèndides vistes de l' Empordà. I se' ns dubte , un tracte i professionalitat immillorable( fotos i vídeo genials). Gràcies família per aquest matí.
js_loader

OPINIONS A TRIPADVISOR SOBRE AIRONA