OPINIONS

L’opinió dels nostres clients és molt important per nosaltres ja que sou els millors embaixadors de la nostra empresa.

Airona en els seus vols en globus us dóna un tracte molt familiar,  mimem molt els nostres clients i us fem paticipar de l’activitat des del primer moment.

Les opinions dels nostres clients ens fan millorar com empresa i sobretot ens dóna força per seguir treballant i poder-vos oferir una experiència inolvidable.

OPINIONS A GOOGLE SOBRE AIRONA

X. A.X. A.
17:50 22 Jul 22
El diumenge 17 de juliol vaig poder fer realitat un somni que tenia desde que era petita, volar amb globus. em van regalar aquesta experiencia en motiu dels meus cinquanta i estic molt agraída a la familia, amics i el equip de Airona que va fer possible el viatge. Un passeig preciós desde el cel amb un bon guía que ens explicava poblet a poblet per on passavem, les direccions del vent. Un vol trànqui per gaudir desde l'alçada de la nostre terra i els seu paisatge!!! Gràcies Oscar, Àlex i el senyor que els acompanyava!!
Nayra LlonchNayra Llonch
06:59 19 Jul 22
Ha estat una experiència magnífica! Hi vam anar a través d'un regal d'aniversari i ha valgut moltíssim la pena.L'empresa és familiar i són molt agradables. Et fan sentir partícep del viatge i l'expriència des del moment 1. T'hi dediquen temps, expliquen com funciona tot, quins condicionants s'han de tenir en compte... Dediquen temps a tot el procès.A més, es nota que tenen molta cura i molt en compte l'aspecte seguretat.Fins i tot hi ha una agradable sorpresa a bord!El paisatge i les vistes també valen molt la pena.
Lidia PalauLidia Palau
18:26 15 Jul 22
L'experiència de volar en globus és racomanable i fer-ho amb Airona és inmillorable. Hi contribueixen la fantàstica atenció per part de l'Òscar i l'Alex, que l' activitat sigui participativa i que et facilitin un ampli reportatge fotogràfic i en video per recordar-ho per sempre.
Meritxell TorrensMeritxell Torrens
21:21 12 Jun 22
Avui he fet per primer cop un vol en globus. ha estat una experiencia genial. L'Oscar i el Pol molt professionals, encantadors i han fet del vol un moment molt especial. El cava i les trufes a tanta alçada, ha estat un plaer que no oblidarem. Repetirem!
Enric GironellaEnric Gironella
17:41 29 May 22
Experiència increible, un tracte de 10. Durant tot el vol vas aprenent coses noves i gaudeixes d'unes vistes espectaculars!!! Molt recomable a tohom que vulgui viure una experiència amb globus.
js_loader

OPINIONS A TRIPADVISOR SOBRE AIRONA