OPINIONES

La opinión de nuestros clientes es muy importante para nosotros ya que sois los mejores embajadores de nuestra empresa.

Airona en cada uno de sus viajes en globo os da un trato muy familiar, mimamos mucho a nuestros clientes y os hacemos participar de la actividad desde el primer momento.

Las opiniones de nuestros clientes no hacen mejorar como empresa y sobretodo nos da fuerza para seguir trabajando y poderos ofrecer una experiencia inolvidable.

OPINIONES EN GOOGLE SOBRE AIRONA

Núria Gran Bagur
Núria Gran Bagur
2022-01-31
Remei Camps i Ferrer
Remei Camps i Ferrer
2022-01-24
Absolutament recomanable. L'experiència de volar en globus és immensa, i fer-ho amb Airona (l'Òscar i l'Àlex) permet gaudir-la acompanyats dels millors professionals, que t'ho expliquen, et fan participar i comparteixen els seus coneixements amb tu. No ho dubteu ni un segon; ulls clucs, Airona!!
Teresa Ribera Castro
Teresa Ribera Castro
2022-01-18
Totalment recomanable,una gran i gratificant experiència,un dia clar que acompanyava a unes esplèndides vistes de l' Empordà. I se' ns dubte , un tracte i professionalitat immillorable( fotos i vídeo genials). Gràcies família per aquest matí.
angels torra gonzalez
angels torra gonzalez
2022-01-15
Quan vam triar Aitona no sabíem que ens trobaríem. Els hi he donar les gracies a l'Oscar i al Pol. Ha estat un vol magnífic, ens han fet participar de l'activitat i l'Oscar ens anava explicant el funcionament del globus i tots els llocs per anàvem passant. Amb trufes i cava durant el vol. També ens han obsequiat amb un reportatge fotogràfic molt xulo!!!. Una experiència molt recomanable.
Enric Arlà Palao
Enric Arlà Palao
2021-11-22
Ha sigut un regal d aniversari. Una experiència molt maca, molt relaxant, molta professionalitat per part del guia, el Oscar, molt simpatic, ho tornaria a fer. M ha agradat molt, això de que faci col.laborar en la preparació del començament i del final esta molt be.
Carmen M
Carmen M
2021-11-22
J'ai eu le plaisir d'effectuer un vol le 20.11.2021. Ce fut tout simplement un pur plaisir, un moment unique. Tout, absolument tout était génial : les préparatifs, les explications, le vol, le Cava et ses friandises, la gentillesse d'Oscar, la vidéo et les photos (comprises dans le prix). Je vous recommande à 100% ARIONA Globus. A refaire sans aucune hésitation. Merci encore à Oscar et au chauffeur (dont je ne connais pas le prénom, mais sans qui nous n'aurions pas pu revenir au point de départ !!!). Si vous habitez dans le sud de la France (comme moi) ou si vous êtes de passage en Espagne, c'est vraiment une belle expérience à s'offrir ou à se faire offrir !!! Una abraçada.
Marta Ballbe
Marta Ballbe
2021-10-17
Hemos pasado en familia una mañana muy divertida. Un vuelo muy agradable, con un trato genial. Un brindis con cava y un recuerdo para siempre. Muchísimas gracias Óscar.
Silvia Ballbe Garcia
Silvia Ballbe Garcia
2021-10-16
Una experiència preciosa passejant pel cel de l'Empordà. I amb un "conductor" fantàstic. Ho recomano molt. Gràcies!! 😊😊
RICARD MOIX CASAS
RICARD MOIX CASAS
2021-10-16
Una passejada per el cel del Empordà. Molt bona experiència, gràcies per tot 👍
Sergi Velez
Sergi Velez
2021-10-16
Hem passat un matí molt entretingut amb l'Òscar. Hem anat amb el nostre fill de 5 anys i hem sortit tots molt contents.

OPINIONES EN TRIPADVISOR SOBRE AIRONA