VOL EN GLOBUS EXCLUSIU

EXPERIÈNCIA ÚNICA: VOL EN GLOBUS EXCLUSIU A L’EMPORDÀ

Explora l’emoció del vol en globus exclusiu. Reserva ara la teva experiència única i descobreix paisatges des de les altures.

Somies amb explorar els cels en una experiència única en globus. Gaudeix amb la teva parella o en grups de fins a 8 persones, pilot inclòs. Contempla l’impressionant Empordà a Girona a través d’un emocionant reportatge fotogràfic.

Tant per a un viatge romàntic com una vivència exclusiva, aquesta sorpresa és perfecta. Imagina flotar a l’aire, en completa intimitat, compartint moments inoblidables.

A Airona, complim els teus somnis de volar en globus. Organitza la teva aventura exclusiva a l’Empordà quan vulguis, sempre que el clima ho permeti. Podria ser fins i tot l’escenari per a una proposta de matrimoni o una altra celebració especial.

A més, el reportatge fotogràfic complet és el nostre obsequi per a tu, permetent-te reviure cada instant d’aquesta experiència.

No esperis més! Descarrega el teu tiquet regal avui mateix i regala un vol en globus exclusiu que crearà records inesborrables.

La compra d’un vol en globus,  té una validesa d’un any i és amb dates de vol obertes.

EL VOL EN GLOBUS INCLOU:

•  Participació en el muntatge del globus

•  Vol en globus 1 h aprox.

•  Brindis amb cava i trufes

•  Reportatge fotogràfic

•  Assegurança

 

L’activitat te una duració d’unes 3h aproximadament.

Vols en globus a l'Empordà exclusius
Airona- volar en globus romàntic amb algú especial

DESCRIPCIÓ DE L’ACTIVITAT

El dia del vol en globus exclusiu, quedarem a l’encantador poble de Colomers amb la sortida del sol. Si ho desitges, podràs participar en el emocionant muntatge del globus (opcional), observant com preparem el globus i rebent explicacions en tot moment.

Volar en globus Airona   
Des de l’instant inicial, t’immersaràs en l’activitat. Una vegada tinguem el globus llest, pujarem a la cistella i començarà l’emocionant aventura.

La durada del vol en globus és d’aproximadament 1 hora.

Paseo en globo por el Empordà   Vuelo en globo
Durant el vol, gaudeix del paisatge increïble que ofereix l’Empordà: camps de cultiu, pobles medievals, el mar… En finalitzar el temps de vol, el pilot trobarà una zona per a aterrar.

Recollirem el globus i ens dirigirem al punt de trobada matinal perquè puguis recollir el teu vehicle.

Aquella mateixa tarda, rebràs per correu electrònic un enllaç per descarregar l’emocionant reportatge fotogràfic.

Viure aquesta experiència completa, que té una durada d’unes tres hores en total, i crea records inoblidables al cel.

INFORMACIÓ D’INTERÈS

Restriccions: Un viatge en globus aerostàtic és molt segur, però  no recomanem aquesta activitat a dones embarassades i nens menors de 6 anys. Tampoc es permet fumar en el globus.

Període de vol: qualsevol dia de l’any, a l’estiu com a l’hivern, sempre que el temps ens ho permeti.

Dies d’activitat: els vols els fem durant tot l’any exclusivament per l’Empordà, principalment els caps de setmana, però també entre setmana. Consulteu-nos per conèixer la disponibilitat.

Depenem del temps: aquesta activitat depèn directament del temps que faci. Podem volar en un globus aerostàtic només en vents suaus (menys de 20 km / h) i sense pluja. En cas de cancel·lació del vol a causa del mal temps, us proposarem una data alternativa.

Xec regal: si voleu oferir un vol en globus sense reservar una data, el xec regal és la millor opció. Té una validesa d’un any i permet als beneficiaris triar el temps que més els convingui.

Resumen
Vol en globus EXCLUSIU.
Nombre del artículo
Vol en globus EXCLUSIU.
Descripción
Vola en globus amb aquella persona que és especial per a tu. El vol en globus exclusiu és per a dues persones + el pilot. Inclou fotos + esmorzar de forquilla en un restaurant de la zona
Autor
Publicado
Airona
logo
Call Now Button