REGALAR UN VOL EN GLOBUS

Per regalar un vol en globus amb Airona, només has de triar quin producte de la nostra web t’interessa més i en pocs passos tindràs el teu vol comprat.

Mai ha sigut tant fàcil regalar un vol en globus amb AIRONA.

La nostra zona de vol és a l’Empordà.

T’expliquem  pas a pas que has de fer per regalar un vol en globus.

ESCULL EL VOL

Compartit o Exclusiu

COMPLETA EL FORMULARI DE COMPRA

ESCULL MÈTODE PAGAMENT

Una vegada feta la compra rebràs per Email la confirmació de que la compra s’ha processat correctament. En aquest mail també i trobaràs el xec regal per si te’l vos descarregar.

El dia del vol en globus hauràs de presentar el e-mail de confirmació (imprès o en format electrònic) o el xec regal personalitzat com  a comprovant de la compra.

A més, si tens qualsevol dubte o pregunta sobre els viatges en “globo” que AIRONA fa o vols que t’ajudem en el procés de compra, només ens ho has de dir, mitjançant el mail o el telèfon i  mirarem d’ajudar-te.

Regalar un vol en globus Empordà – Girona.

 

DESCRIPCIÓ DE L’ACTIVITAT

El dia del vol en globus,ens trobarem el poble de Verges amb la sortida del sol.
Us farem participar del muntatge del globus (voluntari), perquè pugueu veure de primera mà com anem preparant el globus pel vol i també us anirem explicant el seu funcionament.

   Airona-Participació del muntatge del globus
Actualment som l’única empresa a l’Empordà que us fem participar del muntatge del globus i des del primer moment que ens trobem ja començareu a gaudir de l’activitat.
Quan el globus estigui a punt, podrem pujar a la cistella i començarà l’aventura.

   
El vol en globus té una durada aproximada de 1h. Mentre volem, gaudirem del fantàstic paisatge que ens ofereix l’Empordà, del seus camps, dels seus pobles medievals, del seu mar….

Quan hagi passat aquest temps de vol, el pilot buscarà una zona per aterrar.

   Airona-Aterratge del globus en un camp de l'Empordà

Recollirem el globus i tornarem a pujar el cotxe d’Airona, que ens portarà fins el punt de trobada del matí perquè pugueu recollir el vostre cotxe.
El mateix dia de l’activitat us enviarem un link perquè us pugueu descarregar el reportatge fotogràfic.

La duració de l’activitat és d’unes 3 hores aproximadament.

EL VOL EN GLOBUS INCLOU:

•  Participació en el muntatge del globus

•  Vol en globus 1 h aprox.

•  Brindis amb cava i trufes

•  Reportatge fotogràfic + muntatge de vídeo 360º

•  Assegurança

 

La duració de l’activitat és d’unes 3h aproximadament.

 

INFORMACIÓ D’INTERÈS:

Restriccions: Un viatge en globus aerostàtic és molt segur, però  no recomanem aquesta activitat a dones embarassades i nens menors de 6 anys. Tampoc es permet fumar en el globus.

Període de vol: qualsevol dia de l’any, a l’estiu com a l’hivern, sempre que el temps ens ho permeti.

Dies d’activitat: els vols els fem durant tot l’any exclusivament per l’Empordà, principalment els caps de setmana, però també entre setmana. Consulteu-nos per conèixer la disponibilitat.

Depenem del temps: aquesta activitat depèn directament del temps que faci. Podem volar en un globus aerostàtic només en vents suaus (menys de 20 km / h) i sense pluja. En cas de cancel·lació del vol a causa del mal temps, us proposarem una data alternativa.

Xec regal: si voleu oferir un vol en globus sense reservar una data, el xec regal és la millor opció. Té una validesa d’un any i permet als beneficiaris triar el temps que més els convingui.

 

Resumen
Regala un vol en globus per l'Empordà
Nombre del artículo
Regala un vol en globus per l'Empordà
Descripción
Regala un vol en globus per l'Empordà amb Airona i gaudeix d'una de les millors vistes de Catalunya. Volar en globus, partipa en el muntatge, amb fotos i brinis durant el vol
Autor
Publicado
Airona
logo