XEC REGAL vol en globus

Mai ha sigut tant fàcil regalar un vol en globus!!

Si vols regalar un vol en globus amb Airona, o pots fer de dues maneres:

  • Compra el producte mitjançant la nostra web i al final de la compra , t’enviarem per e-mail la confirmació del vol en globus que hagis triat i a més, en el mateix e-mail hi trobaràs un link per poder-te descarregar el xec regal.
  • O pots descarregat el xec regal genèric que hi ha més avall d’aquesta pàgina.

Sobretot, aquest xec regal genèric que hi ha més avall no dona dret a volar en globus si no s’acompanya del número de comanda que rebreu quan feu la compra.

Regalar un vol en globus Empordà – Girona, descobreix quins vols oferim.

Airona realitza viatges en globus exclusivament per l’Empordà.

XEC REGAL VOL EN GLOBUS, CONDICIONS: 

Si compres el vol des de la nostra web no tindràs que decidir la data de vol durant el procés de compra, ja que seran les persones a qui els hi regales, les que decidiran quin dia volen venir a fer el vol.

Al final de la compra et podràs descarregar el xec regal i personalitzar-lo amb el nom  i el número de comanda (aquest número el rebràs en el mail de confirmació de la compra).

Per les consultes  o reserves haureu de fer servir aquest número de comanda.

Si vols que nosaltres et personalitzem el ticket, només ens ho has de dir durant el procés de compra i te’l enviarem el teu mail.

Aquest ticket caducarà al cap d’un any a partir de que feu la compra.

Si arribats a la data de vol la previsió meteorològica no fos bona o no arribéssim el grup mínim d’ocupants, el vol quedaria suspès i us farem escollir un altre data de vol.

Podreu canviar la data de vol, fins a una setmana abans de la data fixada.

Descarregat aqui el teu xec regal

Recorda que aquest xec regal és genèric i no serveix de res si no s’acompanya del número de comanda.

El xec regal, et pot servir per veure si a la persona que li vols regalar el vol en globus, li agrada el regal, abans de fer la compra!!

Si ho tens clar que li agradarà el regal del vol en globus, et recomanem que facis la compra mitjançant la nostra web i quan, ja hagis fet la comanda, rebràs un e-mail amb la confirmació de la comanda i un link per descarregar-te el xec regal.

Fes click el següent enllaç per descarregar-te el xec regal genèric o fer la compra del teu vol.

Resumen
Xec regal vol en globus
Nombre del artículo
Xec regal vol en globus
Descripción
Xec regal vol en globus,al finalitzar la compra et podràs descarregar el xec, imprimeix i personalitza el xec amb el nom de la persona a qui li vols regalar
Autor
Publicado
Airona
logo