Aquesta web utilitza cookies per obtenir dades estadístiques de la navegació dels usuaris. Si segueixes navegant considerem que acceptas el seu us. Més informació OK

logo Airona

Vols en globus per l'Empordà

formulari de contacte Menu
Volar en globus, regala un vol en globus


Vols regalar un vol en globus?

Si vols regalar un vol en globus, a la teva parella, amics, familiars... omple el formulari i en el apartat a qui ho voleu regalar?, posa el nom i el primer cognom de la persona a qui li vols fer el regal del vol en globus.
Quan tinguem el ticket fet, us l'enviarem per e-mail, una vegada l'hagiu rebut, només l'haureu d'imprimir i donar-li a la persona escollida.
No fa falta reservar una data de vol en globus, al moment de comprar el val regal, ja que serà la persona que rep el regal la que ho farà una vegada tingui el ticket regal.
El val regal té una validesa d'un any.

Contacte i reserves

Per informació i reserves pots contactar amb nosaltres per e-mail, per telèfon o mitjançant el nostre formulari de contacte i ens posarem en contacte amb tu, el més aviat possible ..
Reserva el teu vol en globus directament amb nosaltres, d'aquesta manera sabràs inmediatament si tenim disponibilitat i et podrem donar tots els detalls de l'activitat.

Formulari de contacte

  • Omplir només si voleu que us fem un ticket regal

  • Accepta les condicions i els termes

Telefon fixe:+34 972 788 297

Telèfon mòbil:+34 652 907 515